ElliptiGO uitproberen

Wil je weten hoe het voelt om op een ElliptiGO te rijden?

Probeer het uit!

‘Leuk, uitdagend en vernieuwend!’ – Mirjam

Wat houdt een proefrit in?

Tijdens de proefrit maak je op jouw eigen manier kennis met de ElliptiGO. Het kan een mooie relaxte route worden, of misschien wil je wel meteen een pittige rit maken. Dat bepaal je helemaal zelf. Je kunt de proefrit individueel volgen, maar ook in een groepje.

De proefrit begint met een duidelijke instructie, duurt ongeveer een uur/anderhalf uur en wordt gegeven door de eigenaar van Bike Anders, Pieter Zwaneveld. De proefrit start op mijn prive adres in Hoofddorp of op een andere afgesproken locatie.

We plannen samen het geschikte moment. Dit kan in principe alle dagen van de week, overdag of in de avond.

Hoe bereid ik me voor op een proefrit?

Het belangrijkste is dat je er heel veel zin in hebt. Je hoeft niet per se een goede conditie te hebben. Jij bepaalt het tempo! Iedereen die gewoon kan fietsen en makkelijk op en af kan stappen, kan op een ElliptiGO rijden.

Het is wel fijn om lichte, makkelijk zittende kleding en schoenen te dragen.

De eerste 5 minuten zullen misschien wat onwennig zijn, maar je krijgt altijd een duidelijke instructie vooraf. Daarna is het vooral genieten van het gevoel, de aandacht en het overzicht dat je hebt door de staande houding.

Aanmelden voor een proefrit

Aanmelden kan door het invullen van onderstaand formulier. Door te mailen naar kennismaking@bike-anders.nl of door te bellen/whatsappen naar 06 – 207 456 37.

Na aanmelding nemen we contact op om de afspraak te bevestigen