Groepsuitjes

Het ultieme, sportieve en originele uitje beleef je met de ElliptiGO!

‘Van vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitjes; ik zie het wel voor me. Omdat het nieuw en anders is. Je kunt kletsen en tegelijkertijd iets doen. Dat is ook een goede combinatie bij het netwerken.’ – Ard

Uniek Groepsuitje

Het valt niet altijd mee om een activiteit te bedenken waar echt iedereen enthousiast van wordt. Maar stel je eens voor dat je met de hele groep een mooie tocht kan maken door de natuur of juist de stad.

Waarbij je het beste uitzicht hebt, lekker kunt kletsen met elkaar en ook nog in beweging komt. Misschien wel een klein wedstrijdje voor de sportievelingen?

Met de ElliptiGO kan dat. Voor ieder sportief niveau en voor vrijwel iedere leeftijd.

Leuk met een groep vrienden of familie de omgeving verkennen op een ElliptiGO. Staand en toch actief, dat is leuk om te doen!

Groepsuitjes in Noord-Holland en omgeving. Samen opstappen bijvoorbeeld in het Haarlemmermeersebos en dan via Vijfhuizen, de Meerwijkplas richting Spaarndam. Lekker terrasje pakken daar in de oude haven en langs de Mooie Nel via Haarlem weer terug richting Hoofddorp. Prachtige landschappen onderweg, karakteristieke gebouwen en vele mooie punten om onderweg prachtige foto’s te maken.

De inwendige mens heeft wel wat nodig, want op een ElliptiGO verbrand je heel wat calorieën. Maar genoeg mogelijkheden om onderweg een tussenstop te maken om wat te eten of drinken. Ter afsluiting dan lekker in het Haarlemmermeersebos napraten bij Papa’s Beachhouse over de belevenissen op de ElliptiGO.

Bedrijfsclinic met de ElliptiGO

Wil je een keer een origineel en leuk bedrijfsuitje, een andere vorm van teambuilding, met een groep klanten op pad, of een strategische sessie op de heide onderbreken op originele wijze?

Ga dan samen op de ElliptiGO op een coole en actieve manier de omgeving ontdekken, waarbij je elkaar ook lekker sportief kunt uitdagen. Dankzij de staande houding sta je vrij hoog en daardoor heb je ook nog eens een mooi uitzicht.

De ElliptiGO is geschikt voor ieder sportief niveau en de rit kan zo uitdagend of ontspannend gemaakt worden als je zelf wilt. Een ding is zeker; zoiets origineels als een rit met de ElliptiGO zorgt voor een onuitwisbare goede indruk!.

Uitje met familie of vrienden

Een dagje uit waar niet alleen je oude tante van kan genieten, maar ook je jonge sportieve neefje?

Ga dan samen op de ElliptiGO op een coole en actieve manier de omgeving ontdekken, waarbij je elkaar ook lekker sportief kunt uitdagen. Dankzij de staande houding sta je vrij hoog en daardoor heb je ook nog eens een mooi uitzicht.

Een tochtje op de ElliptiGO is een ideale activiteit om samen te ondernemen. Iedereen kan het en de intensiteit van de rit bepaal je zelf! Door de staande houding heb je het mooiste uitzicht op de omgeving. En dat met een compleet andere manier van bewegen dan je tot nu toe gewend bent.

Een soepele beweging die niet belastend is voor je gewrichten, zodat het plezier voorop blijft staan. Zo’n nieuwe ervaring samen delen zorgt voor die onvergetelijke momenten die een uitje zo waardevol maken.

Een origineel kinderfeestje

Kinderen vanaf een jaar of tien (1.45 m) kunnen al op de ElliptiGO rijden en daarom is het ook uitermate geschikt voor een sportief en origineel kinderfeestje.

Met minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers rijden we een van de twee routes in de Haarlemmermeer. Ouders mogen uiteraard ook mee. Het kinderfeestje is altijd onder begeleiding van Bike Anders.

De afstand is rond de 15 kilometer, wat met een ElliptiGO prima te doen is. We rijden alleen op woensdagen en starten dan om 13:30 of 15:30.

Een soepele beweging die niet belastend is voor je gewrichten, zodat het plezier voorop blijft staan. Zo’n nieuwe ervaring samen delen zorgt voor die onvergetelijke momenten die een uitje zo waardevol maken.

Voor € 20,- per persoon krijg je naast de huur van de ElliptiGO ook een bidon, een flesje drinken en wat lekkers mee voor onderweg.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bike Anders is actief in de provincie Noord-Holland en de directe omgeving.

Wij brengen de ElliptiGO’s op locatie en halen ze daar ook weer op. Een event kan ook onder begeleiding van Bike Anders gedaan worden. Hoe dan ook krijg je altijd een korte instructie vooraf zodat je snel en comfortabel van start kunt gaan.

De start van de tocht kan zijn bij jouw bedrijf, een restaurantlocatie of gewoon bij je thuis. Wil je de tocht combineren met eten en drinken op een leuke locatie? We horen graag wat je wensen zijn en overleggen dat met de betreffende horeca-locatie.

Hoe reserveer ik een uitje?

Dat kan via onderstaande button, email, telefoon of een (Whatsapp)berichtje! De kosten voor een uitje met de ElliptiGO hangen af van de groepsgrootte, de locatie en eventuele aanvullende wensen. We inventariseren graag je wensen en maken een passende offerte voor je.

Heb je vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen