Privacy statement

Bike Anders doet er alles aan om goed en zorgvuldig met je gegevens om te gaan. Je persoonlijke gegevens slaan wij daarom niet op zonder jouw toestemming. Daarbij heb je altijd het recht om per direct je gegevens aan te passen, je toestemming in te trekken of je gegevens te laten wissen in onze databestanden. Uitgebreide informatie hierover vind je op deze pagina. Heb je toch nog vragen? Mail ons dan op info@bike-anders.nl

Beheer
De website bike-anders.nl is eigendom van Bike Anders. (Gevestigd aan de Hoofdweg 1148, 2153 LN in Nieuw-Vennep.) Wij zijn bereikbaar via info@bike-anders.nl of 06 – 207 456 37.

Wij kunnen op verschillende manieren betrokken zijn bij de verwerking van jouw persoonlijke gegevens. Als bezoeker van onze website of als klant van Bike Anders. In dit statement leggen we per categorie uit hoe we zorgvuldig met je gegevens omgaan.

Persoonsgegevens van website bezoekers

Cookies
Bike Anders gebruikt beperkt cookies voor het analyseren van het webverkeer en het verbeteren van de inhoud van de website.

Analytische cookies
Met behulp van Google Analytics verzamelen we anoniem de gegevens van het surfgedrag op onze website. Met deze informatie kunnen we onze site blijven verbeteren en beter laten aansluiten op de zoekvraag van onze gebruikers.

Wij hebben de juiste aanpassingen gedaan in Google Analytics om ervoor te zorgen dat het data-verkeer veilig blijft. Dit zijn:
•             Een verwerkersovereenkomst met Google.
•             Bij de standaardinstellingen van Google Analytics de optie “gegevens delen met Google” uitgezet. Dit betekent dat de verzamelde informatie niet met Google of anderen wordt gedeeld.
•             Het IP-adres anoniem gemaakt.
•             Het informeren van de bezoekers over het gebruik van Google Analytics.

Google is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Marketing cookies
Bike Anders maakt geen gebruik van marketing cookies.

Social Media cookies
Bike Anders maakt geen gebruik van Social Media cookies.

Welke informatie wordt er opgeslagen? En hoe lang worden deze gegevens bewaard?
Tijdens je bezoek aan onze website worden er geen persoonlijke gegevens opgeslagen. In Google Analytics worden de sessie-eigenschappen (de locatie, de tijden, het gedrag en de bron) anoniem bewaard voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Deze gegevens worden 50 maanden bewaard.

Formulieren
Bike Anders maakt gebruik van formulieren. We slaan alleen die persoonsgegevens op die jij zelf aan ons verstrekt via een formulier. Zoals naam en e-mailadres of telefoonnummer.

Deze gegevens slaan wij op voor onbepaalde tijd. Via een mail naar info@bike-anders.nl kan je deze toestemming altijd direct intrekken.

Persoonsgegevens van onze klanten

Wij verwerken alleen de persoonlijke gegevens van onze klanten die noodzakelijk zijn om hen een goed product te kunnen leveren én om dit te kunnen factureren. Daarnaast zijn wij wettelijke verplicht om bepaalde gegevens bij te houden.

Bike Anders is verantwoordelijk voor de bescherming van deze persoonsgegevens. Die verantwoordelijkheid nemen we graag.

Recht op inzage, aanpassen en wissen van persoonsgegevens
Je hebt altijd het recht om te zien welke persoonlijke gegevens we van je hebben opgeslagen. Deze gegevens mag je ook altijd laten aanpassen. Wil je jouw gegevens inzien of aanpassen? Stuur ons dan een mail naar info@bike-anders.nl met je verzoek om inzage.

Als websitebezoeker geef je per categorie cookies toestemming of wij het mogen gebruiken tijdens jouw bezoek aan onze site. Deze toestemming kan je direct inzien, aanpassen of intrekken.

Wissen
Wil je jouw gegevens laten wissen in ons data bestand? Ook dat kan. Ook dan ontvangen we graag een mail naar info@bike-anders.nl. Wij zullen, binnen de wettelijke vier weken, reageren op je verzoek. Deze termijn kunnen wij met twee maanden verlengen in verband met de complexiteit van je verzoek of het aantal verzoeken dat wij krijgen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wanneer je denkt dat wij je gegevens niet correct gebruiken of wanneer het je niet lukt om je gegevens te laten verwijderen uit ons databestand dan horen we graag van je via info@bike-anders.nl  Ben je ontevreden over onze oplossing of reactie? Dan kan je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Ons privacybeleid is onze interpretatie van de AVG die geldt vanaf 25 mei 2018. Dit beleid kan aangepast of veranderd worden. De meest recente versie van ons beleid vind je altijd op deze pagina.

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.