Bike Anders organiseert elke maand een tourtocht

Sinds vorig jaar rij ik, elke zondag, een mooie rit met een bevriend echtpaar op de ElliptiGO. We maken dan om en om een mooie route via de fietsknooppunten. Vaak vanuit Hoofddorp en omgeving, maar toch ook steeds vaker vanuit een plaats wat verder weg. Elke keer om weer samen een stukje van het mooie Nederland te ontdekken. Super gezellig en een leuke manier om samen te trainen en fit te blijven!

Zo is eigenlijk het idee ontstaan om dit ook voor een grotere groep te doen. Daarom organiseert Bike Anders, vanaf 2023, elke eerste zondag van de maand een tourtocht voor zijn klanten en andere geïnteresseerden. Klanten worden op de hoogte gehouden via een Whatsapp verzendlijst. Ook zal er altijd een post via Facebook en Instagram gedaan worden. Wil je ook een keer mee, dan ben je van harte welkom. Aanmelden kan via een Whatsapp of een belletje naar 06-20745637

De tourtocht wordt dus elke eerste zondag van de maand gereden. Een paar kenmerken:

  • start zondagochtend tussen 9.30 – 10.00 uur
  • routes zijn via de landelijke knooppunt bordjes heel makkelijk te rijden en zijn tussen de 30-50 km
  • route wordt een week van te voren gedeeld (kaartje en overzicht met knooppunten). Eventueel kun je de route ook via de app Fietsknoop rijden als je dat makkelijker vindt.
  • altijd een tussenstop voor koffie/thee en wat lekkers
  • het motto is: samen uit en samen thuis! Ieder kan zijn eigen tempo rijden, maar we wachten elkaar altijd op!

 

 

 

Deel dit bericht op