Bike Anders werkt mee aan ElliptiGO on tour

Al enkele jaren wordt de ElliptiGO tour voor Villa Joep georganiseerd. Dit was een eendaags evenement waar de leden van de sportcentra aangesloten bij de VES (Vereniging van Exclusieve Sportcentra) een prachtige rondrit maakten op een ElliptiGO met het doel om enerzijds natuurlijk geld in te zamelen voor Villa Joep (het fonds tegen neuroblastoom kinderkanker) en anderzijds om kennis te maken met de ElliptiGO.

Dit jaar heeft de VES samen met ElliptiGO Benelux een nieuwe opzet bedacht en dat heeft geresulteerd in de ElliptiGO on tour. We gaan als dealerorganisatie samen met ElliptiGO Benelux bij de diverse sportcentra langs om daar een ElliptiGO clinic te verzorgen. Dus sport je bij een van de centra welke is aangesloten bij de VES en wil je de ElliptiGO uitproberen met je sportmaatje, meldt je daar dan aan. Geef je op, want jouw steun is heel belangrijk om het onderzoek naar deze vorm van kinderkanker te kunnen versnellen.

Bike Anders zal de clinics verzorgen in Noord-Holland.

Deel dit bericht op


Schrijf je in voor de ElliptiGO clinics bij de ANWB! Klik op het ANWB-logo om je aan te melden. I.v.m. het corona virus zijn alle ANWB clinics voorlopig uitgesteld! Individuele proefritten en verhuur is uiteraard wel mogelijk.

 

  • Sign up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.